søndag, august 10, 2008

FFK - TROMSØ

I morgen skal vi avslutte den 17. serierunden. Og for en kamp det blir. Vi tar i mot serietoer Tromsø, men det vil ikke vare lenge. Etter morgendagen kamp er vi tilbake på den supre 2.plassen.

TIL sliter med skader på begge sine faste spisser (Rushfeldt og Moldskred), men klubben hentet torsdag inn Rune Lange fra VIF på lån ut sesongen.

Etter at det ble kjent at Moldskred er uten i ca. 2 uker etter strekken han pådro seg mot Ham/Kam, er sjansene store for at Lange faktisk kan gå rett inn i på laget. Men...who cares??

Tromsø har siden opprykket til øverste divisjon spilt 4 kamper mot FFK på bortebane. Alle kampene har endt med tap!!!!!! I morgen blir det nok et tap.

Vi vinner 2-0.

2 kommentarer:

Lise sa...

Wow! Endelig tippet du riktig resultat!! :) Gratulerer David, Og gratulerer FFK! :) Hurra! :) :) :)

Mona Christin sa...

Dette er så sant at jeg nesten ville trodd at du hadde tuklet med datoen, slik at dette stemte perfekt. Men mulig du er klarsynt eller noe... Hehe... Sikker på at du skrev dette FØR kampen???

Noen ganger er man faktisk heldig og treffer spikeren på hodet. Denne kampen var det moro å overvære. Det bølget frem og tilbake, men FFK var best i det store og hele.

OG... De gamle er fortsatt eldst...