lørdag, mai 19, 2007

1. runde i cupen. Lisleby - FFK(2)

Lisleby - FFK
Sentralidrettsanlegget lørdag 19.mai kl. 16:00
Kampen sendes direkte på TV2 Sport.

Hadde helt glemt å legge inn en liten bloggings om dagens 1. runde i cupen. Takk til svoger Rune for at du gjorde meg oppmerksom på denne glippen.

Lisleby tar i mot storebror FFK på hjemmebane i dag, og jeg tror det på ingen måte er walk over for FFK, Rune. FFK sin skadeliste begynner å bli lang. Bjørkøy, Stadheim, Martinsen, Czwartek, Ramberg, Berg og Bertelsen, bare for å nevne noen.

Derfor er det som du sier, Rune: Dette likner et b-lag, dvs FFK2. Men at FFK vinner, ja det er jeg sikker på:) (stakkars meg hvis de ikke vinner)

I tillegg spiller FFK sin 3. kamp på seks dager, og det ser ut som hele laget har merket dette kjøret. De ser slitne ut hele gjengen. Men igjen, de vil jo ikke ydmyke seg selv så mye at de taper for et 3. divisjonslag som Lisleby.

Lisleby er 110% sugne på å lage en skikkelig cup-bombe. Kanskje klarer de det??? Laget til Lisleby må på ingen måte undervurderes. De har en sollid stall, som bl.annet består av en bråta med eks FFK spillere, og ikke ukjente Tor Trondsen på trenerbenken.

MEN...............

Blir det en cup-bombe?......... Nei
Vinner Lisleby?.......................Nei
Vinner FFK?............................Selvfølgelig!!!!

Røde og hvite er MYYYYYE bedre enn de grønne og gule:)

TIPS: 1-4

6 kommentarer:

David sa...

Dette gikk jo som forventet.

MEN kampbildet kunne vært anerledes hvis Lisleby hadde scoret på noen av kjempesjansene i 1. omgang.

Lisleby var det klart beste laget i 1. omgang og burde ledet 2-1. FFK spiller rævvafotball. Heldighvis løsner dette i 2. omgang, og vi får se en veldig fin omgang av de røde og hvite.

0-5 til FFK var absolutt fortjent.

Mona Christin sa...

Dette gikk jo veien dette, David. Moro at Gardar viste positive takter. Kanskje "bomkjøpet" kan bli verdifull? Kanskje han er en uslepen diamant?

RC sa...

Gardar burde absolutt fått sjansen fremfor Hoås. Sistnevnte har ikke innfridd så langt. Dessuten innehar Gardar flere kvaliteter som Hoås mangler. Han er en fox in the box, dvs en evne til å dukke opp foran mål i rett tid (les: goalgetter). Han er også flink til å motta og få med seg ballen inni boksen. Hoås derimot driver for mye med fiksfakseri og mister ofte ballen, han ligger mer på bakken enn står og sist men ikke minst - lager alt for mye frispark og er uhyre treg.

Anonym sa...

Men han Hoås er fin å hvile øynene på i hvert fall. Det er da enda no' ;)

Mona Christin sa...

Det er sant, Lise. Virkelig pen, men det gjør han ikke til en bedre fotballspiller for det... Men potensiale har han. Men jeg også mener 2 mill kjøpet må få sjansen snart. Plutselig så slår han ut i full blomst, og putter i bøtter og spann. Ikke alltid lett å se på trening hva som bor i hver enkelt. Må ut i kamp...

David sa...

Helt enig Mona. Det går ikke an å kjøpe spillere for x antall millioner, og bare la de sitte på benken. Nå mener jeg at Gardar virkelig har gjort seg fortjent til ihvertfall et innhopp i kampen mot Vålerenga på lørdag.

Og så håper jeg at Grönhagen nok en gang satse offensivt fra start av. Inn med West og Fofana på topp, det blir bærre lekkert.