søndag, april 22, 2007

Kampreferat Aalesund - FFK



Resultat: 3-3

Denne kampen ble fryktelig spennende. Jeg hadde det ikke godt der jeg satt i sofa'n.

0-1 etter 17 minutter: Kvisvik med en smart pasning til Jonna, som regelrett kanoniserer ballen i det lengste hjørnet. Vannvittig bra mål.

Etter dette daffer FFk litt av og slipper Aalesund med i kampen.

1-1 etter 22 minutter ved Aalesunds Dag Roar Ørsal. Scoringen kom etter et forferdelig billig straffespark. Var aldri straffe.

2-1 etter 25 minutter ved Aalesunds Magnus Kihlberg. FFK mister rett og slett litt overblikk, og jeg tror ikke de helt henger med i svingene.

2-2 etter 27 minutter. FFK får en omdiskutert straffe som Jonna setter kontant høyt i mål. Heeeeeerlig!

3-2 kommer etter 39 minutter. Dag Roar Ørsal fyrer av fra 30 meter. Rami står helt urørlig i mål og må bare se den ballen gå rett i goalen. Burde fulgt litt mer med her, Rami. Denne skulle aldri ha gått inn.

PAUSE

FFK bytter keeper. Inn kommer Erik Mellevold Bråthen, og gjør en fantastisk 2. omgang. Vi har en fantastisk bra 2. keeper. Supert!

3-3 kommer etter 46 minutter. Frispark fra Kvisvik, som Tarik etter mye klabb og babb, får kranglet i mål. Nok en gang.... Heeeerlig!!!

Aalesund legger seg nå lavt og satser på kontringer mot FFK, og det lykkes de med flere ganger.......nesten. Aalesund er det klart sterkeste og beste laget mot slutten av 2. omgang, men det lykkes ikke med flere mål, heldigvis. Det virker som om begge lagene er fornøyde med ett poeng.

Det ender 3-3 på Color Line stadion, og det skal vi være veldig godt fornøyd med. Vi gjennomførte en absolutt brukbar fotballkamp.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men kampen som går på tv2 nå, må jeg si det svinger over:D:D:D:D:D:D

Mona Christin sa...

Kampen var utrolig dårlig. Hawaii til tider. Tenk at vi legger oss på et sånt nivå. Altfor tafatt...

Vi får glede oss til sambafotball neste helg.

Mona Christin sa...

Oj, glemte å si at Bråthen er vel egentlig 3. valget. Men dette var en god søknad. Han hadde sikkert ikke sett på at ballen gikk rett i mål heller. Så den fantastiske redningen tidlig i annen.

Lise sa...

Heia FFK! Og Heia Brann også! Digg at de kjørte VIF helt i grøfta, hihi!

Og Mona, digg at du retter på David ;) At Bråthen var 3.keeper visste han ikke. Det blir nok rettet på bloggen A.S.A.P ;)

Mona Christin sa...

Ikke meningen å være pekepinn, men rett skal jo være rett.

RC sa...

Er du sikker på at Bråthen er 3.keeper da? Kanskje de vurderes såpass jevne at de kjemper om den plassen? Da jeg så FFK 2 på mandag, var det Bråthen som stod i mål, mens Staw var på benken. Det kan tyde på at jeg har rett. Eventuelt at Staw er halvskadet?

Mona Christin sa...

Han er skadet...